Waypoint Maritime får 6,5 ganger igjen for hver annonsekrone!

Samarbeidet med Mint Media har gitt Waypoint Maritime muligheten til å møte målgruppene der de er og holde kundene oppdatert på når, hvor og hvilke kurs de tilbyr til enhver tid

Waypoint Maritime tilbyr opplæring i maritime fag over hele landet. Med lang erfaring både internasjonalt og nasjonalt innen det maritime faget sørger Waypoint Maritime for at du er tryggere på sjøen, samt bidrar til å bygge maritim kompetanse. De tilbyr i dag 7 ulike kurs for alt fra profesjonelle til amatører.

Siden samarbeidet mellom Waypoint Maritime og Mint Media startet har vi hjulpet dem med annonsering på Google Ads og Facebook. Waypoint Maritime holder kontinuerlige kurs rundt om i hele landet, og det var derfor viktig for dem å promotere kursdatoene på riktig sted til riktig tid. Ved hjelp av arrangement-annonser, generelle Facebook annonser og riktig Google annonsering var dette mulig.

Resultat Google Ads og Facebook

Return on Ad Spend
+644%
Klikkpris
-38%

Kundens behov

For å alltid holde kundene oppdatert på når, hvor og hvilke kurs Waypoint Maritime tilbyr til enhver tid var det viktig for dem å være synlige. Gjennom Google Annonsering bidrar det til at de ble mer synlige når potensielle kunder er på utkikk etter det de tilbyr innen den maritime næringen. Facebook annonseringen gir spesifiserte annonser ut mot riktig geografisk områder hvor kursene holdes, samt benytter riktig målgruppe slik at markedsbudsjettet blir utnyttet til det maksimale. På denne måten møter Waypoint Maritime målgruppene som er interesserte i det de kan tilby, i de aktuelle områdene til enhver tid.

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.

Løsning

Ved hjelp av riktig Google Annonsering er Waypoint Maritime nå synlig for alle som viser sin interesse for det de tilbyr, og er et svært effektivt salgsverktøy for dem. Annonsene er skreddersydd med riktige og konkrete søkeord som gir Waypoint Maritime det maksimale ut av deres markedsbudsjett. Google Ads er en lønnsom, effektiv og målbar markedsføring hvor de kun betaler for klikk inn til deres nettside.

Facebook annonseringen har gjort at Waypoint Maritime effektivt har nådd sine målgrupper der de er, på de aktuelle stedene hvor kursene skal gå. Ved hjelp av Facebook Piksel leverer vi annonser til de som har gjort handlinger på nettsiden deres tidligere. På denne måte setter vi opp egendefinerte publikum som har stor sjanse for å utføre bestemte handlinger, som i Waypoint Maritime sitt tilfelle er å melde seg på kursene de tilbyr.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️

Nyheter

Google Ads

5 myter om Google Ads

Trakk analyserer søkeord, hjemmesiden din, og hjemmesiden til konkurrentene dine for å skape innhold og nettsideendringer som vil forbedre plasseringen din i søkeresultatet.
17. april 2024
Les mer