Mint Media fikk besøk av mentaltrener Daniel Osen

Fredag 13. mai var vi så heldige å få besøk av foredragsholder Daniel Osen fra Athenas som tok oss gjennom sitt foredrag «Motivasjon til å levere hver dag».

De aller fleste har nok opplevd utfordringer knyttet til egen motivasjon, og forekomsten har nok vært enda høyere rundt dette gjennom de siste par pandemiårene. Derfor er det aldri feil med dyptgående, faglig påfyll rundt et tema som er så viktig – både i jobbsammenheng og privat.

Foredraget var både spennende, velformulert og underholdende. Foredraget tok for seg nyttige, faglige virkemidler om mentaltrening som kan settes til livs umiddelbart. Dette er virkemidler som selvsagt er høyst relevante for arbeidslivet, men det er også nyttig kunnskap til for eksempel trening og familieliv.

Bilde av Daniel Osen

I tillegg til sin lange erfaring med sikkerhet fra forsvaret brenner Daniel for motivasjonspsykologi. I 2021 slapp han boken «Motivasjon – å fortsette når du vil gi deg!». Boken inneholder underholdende tekst som skal ta deg fra A til Å gjennom motivasjon, refleksjon og konkrete råd fra psykologer, mentaltrenere og de som har forsket på motivasjon.

Vi i Mint Media kan varmt anbefale Daniel Osen videre til andre selskaper som ønsker en avslappet prat rundt motivasjon – på en annerledes, underholdende og lærerik måte.

Nikolai Bakka, Seniorrådgiver – Mint Media

Se hva kundene sier om oss.