Vi har blitt gasellebedrift!

Mint Media er fortsatt et ungt byrå i utvikling, men leverer likevel stadig sterkere resultater. Dette har ført til at vi i 2020 har mottatt utmerkelsen som gasellebedrift gjennom Dagens Næringsliv sin årlige kåring. Vi er selvsagt veldig stolte over å ha mottatt utmerkelsen. Vi vil samtidig takke alle våre kunder for et godt samarbeid, da det er dere som skaper grunnlaget for vår positive vekst

Vi møter hver dag med ydmykhet og tar stolthet i arbeidet vårt. Vi jobber hardt for å alltid levere gode resultater til kundene våre. Dette har vært oppskriften på resultatene vi har oppnådd og vi kommer til å fortsette med det samme i 2021.

Glenn Takvam – Byråleder i Mint Media

Hva er en gasellebedrift?

Gasellebedrifter er de raskest voksende og mest vellykkede bedriftene i Norge. Dette er en utmerkelse som bare en brøkdel av bedrifter i landet klarer å oppnå, og som hovedsakelig består av små og mellomstore bedrifter. DN påpeker at bedriftene som mottar denne utmerkelsen har en stor betydning for Norges økonomi og samlede sysselsettingsøkning.
For å bli kåret til gasellebedrift er det flere kriterier som må være oppfylt:

  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Unngått negativ vekst
  • Vært aksjeselskap

Som gasellebedrift tar vi i Mint Media fatt på et nytt og spennende år sammen med våre fantastiske kunder. Vi gleder oss til nye utfordringer i 2021!

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Animasjon av digitalpakken

Digitalpakken

Få kontroll på bedriftens tilstedeværelse på Internett.