Ønsker du å lykkes i salg? Da er Mint Media arbeidsplassen for deg 🚀

Ønsker du å jobbe med salg, ha det utrolig kjekt på jobb og samtidig tjene godt?

Vi har ledige stillinger i vårt salgsteam og er på utkikk etter nye, ambisiøse medarbeidere som ønsker å lykkes med salg.

Vi krever ingen forkunnskaper da vi tar for oss alt i vårt salgskurs og vår omfattende salgsopplæring. Det eneste vi krever er riktig adferd og mindset. Hos oss lykkes vi sammen! 🔥

“Å jobbe som kunderådgiver hos Mint Media har vært en drøm. Et konkurransedrevet felleskap der vi jobber mot et felles mål, hver eneste dag. Dette er noe andre arbeidsplasser burde strebe etter. Vi jobber i en resultatorientert hverdag hvor egen arbeidsinnsats bestemmer hvordan hverdagen blir.

Når jeg kom til Mint Media så hadde jeg ingen salgserfaring. Salgskurset er utført blant noen av landets beste, folk som er veteraner innafor salgsfaget. Mint bidrar til at jeg får bygget en langt mer attraktiv CV for fremtiden siden jeg lærer og mestrer innenfor et uvurderlig fagfelt. Jeg får også bidra til noe større enn meg selv – nemlig felleskapet.

Fremtiden min på Mint Media er noe jeg gleder meg til. En arbeidsplass jeg kan pushe egne komfortsoner og der innsatsen alltid blir verdsatt og sett.

Særlig nå etter Mint har blitt en del av Lyvia Marketing & Tech.

The sky is the limit!”

Ikon for

"Å jobbe som kunderådgiver i Mint Media har vært en drøm. Sky is the limit!

- Kyle
Senior kunderådgiver

Vi vet verdien av et sosialt arbeidsmiljø.

Hos Mint Media skal man fremfor alt oppleve trivsel, mestring og utvikling i sitt daglige arbeid, men vi skal også ha det gøy sammen. Vi investerer mye tid og midler i det sosiale, nettopp for at vi skal bli bedre kjent – også utenfor det daglige arbeidet.

⭐ Vi investerer i to utenlandsturer i året hvor hele bedriften reiser på tur!
😍 Vi har reist til steder som Paris, Praha, Dublin, Budapest, Riga og London.
⭐ Vi ønsker å ha månedlige sosiale sammenkomster – noen små, noen større.

Hvorfor reiser vi på tur?

I Mint Media jobber vi etter daglige, månedlige og årlige mål.

Fordi vi gjør dette er det enkelt å sette opp heftige målsetninger med gøye premier. Vi ser verdien av individuelle konkurranser, men opplever det som enda mer samlende å jobbe mot en felles belønning. Her kommer våre årlige turmål inn i bildet.

Siden 2016 har vi tatt med hele selskapet til 8 europeiske storbyer som en belønning for at våre salgs- og kundeserviceteam når målene sine! 🤩

Har du lyst å være med på vår neste tur? 😎

Uttalelser fra våre selgere

Ikon for

"Min tid hos Mint Media har vært preget av kontinuerlig utvikling og vekst, både personlig og faglig.

Det jeg setter mest pris på her er definitivt vinnerkulturen og det faktum at vi alle kollektivt jobber for å gjøre hverandre bedre!

- Jonas
Senior kunderådgiver
Ikon for

"Vi i Mint Media har en vinnerkultur uten like.

Med dedikerte kollegaer og en lidenskap for suksess, jobber vi målrettet for å levere enestående resultater og skape verdifull vekst for våre kunder.

- Nicolai
Senior kunderådgiver
Ikon for

"Vi har ikke alltid fasiten alene, den finner vi sammen. Kunden skal sitte igjen med at vi skaper resultater og holder det vi lover.

Fornøyde kunder og et brennende ønske om å lykkes er det som driver oss.

- Joachim
Senior kunderådgiver

Mint Medias verdier:

Det som betyr mest for oss er at alle mennesker i Mint Media AS trives på jobb og utvikler sine ferdigheter, hver eneste dag. Vi skal ha en gøy og produktiv hverdag hvor alle skal oppleve mestring i sine oppgaver.

 1. En arbeidshverdag hvor man utvikles er en god dag.
 2. Vi tror på teamarbeid. Vi både lykkes og feiler som et lag, sammen med støttende kolleger som bryr seg om sine kollegaer. Kolleger som gir positiv feedback og konstruktiv kritikk vil også som enkeltindivid prestere bedre.
 3. Vi jobber kun med markedsledende løsninger og yter tjenester av høy kvalitet for våre kunder.

Høres dette ut som noe for deg? Søk da vel! 🚀

Vi tilbyr:

 • Meget gode lønnsbetingelser (fastlønn + provisjon)
 • Et fartsfylt, trivelig og meget godt sosialt arbeidsmiljø.
 • Store, nyoppussede lokaler midt i Bergen sentrum.
 • Salg av kjente merkevarer som Google, WordPress, Facebook/Instagram, LinkedIn m.m.
 • Individuell opplæring og oppfølging.
 • Omfattende salgskurs og on-boarding.
 • Turmål to ganger i året der hele bedriften reiser til utlandet.
 • Mulighet for lederansvar
 • Mulighet for karriere i en organisasjon i sterk vekst.

Arbeidsoppgaver:

 • Salg av produkter og konsulenttjenester innen digital markedsføring til bedriftsmarkedet i hele Norge.
 • Hovedsakelig bruk av telefon og datamaskin som arbeidsverktøy.
 • Budsjettansvar.
 • Kundeoppfølging og muligheten til å bygge egen kundeportefølje

Vi ønsker deg som:

 • Har erfaring fra salg, eller et brennende ønske om å lykkes med salg. Tidligere salgserfaring er et pluss men ikke et krav, da vi tilbyr full kursing og opplæring.
 • Er resultatorientert
 • Er konkurranseinnstilt
 • Motiveres av høy lønn, gode prestasjoner og mestring.
 • Ønsker at kollegene rundt deg skal lykkes.
 • Har en positiv innstilling som ser muligheter og løsninger kontra problemer.
 • Er selvgående og jobber godt selvstendig, så vel som i team.
 • Stiller høye krav til seg selv
 • Har stort pågangsmot og ikke er redd for en utfordring.

Mint Media AS har en visjon om å bli en av de store aktørene i markedet. Vi skal til enhver tid gjøre vårt absolutt beste for å ha kunden i fokus, og ha fornøyde og tilfredsstilte kunder.

Om arbeidsgiveren

Mint Media AS er et digitalbyrå som siden 2015 har levert høykvalitetsarbeid innenfor digital markedsføring. Vi jobber også med medierådgiving der vi hjelper kunder med å kutte ut unødvendige plasseringer på nett som ikke gir noen avkastning – for heller å plassere penger på de riktige stedene. Vi driver også med produksjon og drift av hjemmesider, web-analyser, SEO m.m.

Våre team består av høyt motiverte ansatte som ønsker å hjelpe kundene våre med å finne de beste skreddersydde løsningene for hver enkelt. Ingen kunder er like – og det vet vi.

Menneskene i Mint Media har over 10 års erfaring innen markedsføring og salg av markedsføring på internett. Vi innehar bred kompetanse og kunnskap innen digital markedsføring – og har lang erfaring med både kursing og opplæring av ansatte. Hos oss blir man ivaretatt og får grundig opplæring.

Vi er et ungt selskap, men har på kort tid vokst oss til en solid aktør i markedet  med over 25 kollegaer og over 40 million i omsetning i 2022. Mint Media har på kort tid opparbeidet seg en kundeportefølje på flere tusen kunder, og har en sunn og sterk økonomi i selskapet.

Vi har også vært direkte involvert som sponsor til diverse tiltak og prosjekter gjennom Gimle Basket. Formålet er at dette skal være en positiv innflytelse for barn og ungdom i lokalmiljøet på Landås. Les mer om våre bidrag her

Send oss din søknad i dag!

 • Max. file size: 256 MB.