Digitalpakken – Vi fikser det viktigste

Digitalpakken er et produkt bestående av tre konsulenttjenester som baseres på en årlig fastpris. Prisen endres ikke om dere ønsker å benytte dere av våre tjenester 10, 50 eller 100 ganger i løpet av et år – så her møter dere ingen skjulte kostnader. Digitalpakken inneholder tre elementer som hjelper små, mellomstore og større bedrifter å navigere seg i den digitale støyen. Vi vet at tiden deres er uhyre verdifull – derfor ønsker vi å hjelpe.

Digitalpakkens 3 elementer

Del 1) Rådgivning 

I tillegg til digitale tjenester inneholder Digitalpakken våre objektive vurderinger av dine eksisterende avtaler hos andre aktører, og mulighet for forhandling av disse. Du har også muligheter for å henvise telefonselgere til oss. Slik unngår du overprising, og kan være sikker på at du alltid har gode avtaler i bunn.

Du kan benytte deg av våre konsulenter på Digitalpakken så mange ganger du vil i løpet av avtaleperioden. Det er faktisk bedre at du ringer oss en gang for mye enn en gang for lite!

Del 2) Optimalisert Google-profil

Google er det viktigste stedet å være synlig med sine varer og tjenester i dag. Vi har lang erfaring med optimalisering og administrasjon av Google-profiler. Med oss og Digitalpakken på laget er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps. 

Google gjør stadig endringer i sine produkter. Dette fører til at det tidvis dukker opp helt nye funksjoner samtidig som andre funksjoner fases ut. I takt med dette endrer gjerne Google sine retningslinjer for søkemotoren. Disse endringene vil kunne føre til at man blir lavere prioritert i søket dersom man ikke henger med i svingene og retter seg etter endringene. Ved at vi holder oss faglig oppdatert slipper dere å bekymre dere for et slikt utfall – samt at dere slipper å bruke deres egen, verdifulle tid på dette.

Visste du at hele 46 prosent av alle Google-søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar potensielt kontakt direkte gjennom Google-profilen. Dette betyr at du med en optimalisert, salgsfremmende Google-profil virker fremoverlent og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i ditt lokalmiljø.

Vår optimalisering følger en detaljert sjekkliste som sikrer at dere får mest mulig igjen for tjenesten dere kjøper av oss.

  • Bedriftsinnlegg – Vi utvikler minimum tre innlegg på opptil 300 tegn som beskriver bedriftens viktigste salgspoenger eller nøkkelprodukter.
  • Bedriftsbeskrivelse – Beskrivelse av deres virksomhet gjør det enklere for potensielle kunder å velge dere.
  • Produktgalleri – Vi setter opp produktgalleri for deres varer eller tjenester der kunden kan navigere seg gjennom et utvalg av deres viktigste produkter og tjenester direkte gjennom Google-profilen.
  • Bilder selger! – Vi legger til bilder, videoer, logo og annet viktig grafisk innhold dere ønsker å fronte.
  • Flere tjenesteområder – Vi legger inn geografiske nedslagsfelt for dere – slik at dere har størst sjanse for synlighet i områdene dere faktisk opererer i.
  • Nye funksjoner – Vi holder oss oppdatert på nye funksjoner slik at dere ikke havner bakpå i det digitale kappløpet.
  • Endringer – Vi sørger for at dere ligger med korrekt informasjon i form av telefonnummer, kartplassering, åpningstider, adresse o.l. Dere har i tillegg til dette tilgang på ubegrenset antall endringer gjennom hele avtaleperioden.
  • Trafikkrapporter – Vi sender dere gjerne månedlige eller kvartalsvise trafikkrapporter med tolkning av deres nøkkeltall.

Opplev forskjellen! 📈

Under ser du forskjellen på en Google-profil som ikke er optimalisert kontra en som er det. Om du gjør et raskt Google-søk på Sunt Rett Hjem vil du også kunne se hele profilen med alle elementer i fra listen over.

Del 3) Analyse av deres nettsted

Ved hjelp av Google Analytics analyserer vi trafikken til nettsiden. Her ser vi blant annet hvilke kanaler trafikken kommer fra, hvilke sider som er mest besøkte, gjennomsnittstiden de besøkende bruker på siden og hvilke handlinger de foretar seg. Ut i fra dette kan vi se tendenser og gi gode råd om endringer som blant annet kan gi lengre lesertid eller flere konverteringer. Google Analytics gir oss også mulighet til å anbefale dere andre markedstiltak som kan være nødvendig – f.eks. annonsering på sosiale medier eller gjennom Google Ads.

Vi sender dere gjerne også månedlige trafikkrapporter til fra Google Analytics med kommentarer og analyser av essensielle nøkkeltall.

Ønsker du en gratis konsultasjon? ☕️