<h1>Digitalpakken – Vi fikser det viktigste</h1>

Synlighet i Google 

Google er det viktigste stedet å være synlig på med varer og tjenester i dag. Vi hjelper med å drifte og administrere din bedrifts Google-profil. Slik finner dine kunder og potensielle kunder alltid oppdatert informasjon om bedriften på Google Søk og Google Maps. 

Visste du at hele 46 prosent av alle Google-søk retter seg lokalt? I snitt ender over 80% av disse lokale søkene opp i kjøpshandlinger i løpet av noen timer. Mange av disse klikker seg ikke en gang videre før de tar kontakt – de tar kontakt direkte gjennom Google-profilen. Dette betyr at du med en optimalisert Google-profil ligger fremst i løypen og er godt skodd for å kapre din andel av kunder i lokalmiljøet. En Google-profil er et av de første markedstiltakene vi gjør for våre kunder.

Analyse av nettstedet

Ved hjelp av Google Analytics analyserer vi trafikken til nettsiden. Her ser vi blant annet hvilke kanaler trafikken kommer fra, hvilke sider som er mest besøkte, gjennomsnittstiden de besøkende bruker på siden og hvilke handlinger de foretar seg. Ut i fra dette kan vi se tendenser og gi gode råd om endringer som blant annet kan gi lengre lesertid eller flere konverteringer. 

Rådgivning 

I tillegg til digitale tjenester inneholder denne pakken våre objektive vurderinger av dine eksisterende avtaler hos andre aktører, og mulighet for forhandling av disse. Du har også muligheter for å henvise telefonselgere til oss. Slik unngår du overprising, og kan være sikker på at du alltid har gode avtaler i bunn.