Digitalpakken – Vi fikser det viktigste

Digitalpakken – Vi fikser det viktigste

Digitalpakken er et produkt bestående av tre konsulenttjenester som baseres på en årlig fastpris. Prisen endres ikke om dere ønsker å benytte dere av våre tjenester 10, 50 eller 100 ganger i løpet av et år.

digitalpakken

Rådgivning – Digitalpakken

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene innen digital markedsføring. Vi gir deg kvalifiserte råd og utarbeider en effektiv markedsplan med vår medierådgivning. Ved kjøp av Digitalpakken kan du benytte deg av våre konsulenter så mange ganger du vil i løpet av avtaleperioden.

Optimalisert Google-profil

Google er det viktigste stedet å være synlig med sine varer og tjenester i dag. Vår konsulenttjeneste sikrer at dere har en optimalisert og godt administrert Google profil – til en årlig fastpris. Med oss på laget er du forsikret om at dine faste kunder og potensielt nye kunder alltid finner oppdatert og riktig informasjon om deres bedrift i Google Søk og på Google Maps. 

Analyse av deres nettsted

Ved hjelp av Google Analytics analyserer vi all trafikk til din nettside. Her ser vi blant annet hvilke kanaler trafikken kommer fra, hvilke sider som er mest besøkte, gjennomsnittstiden de besøkende bruker på siden og hvilke handlinger de foretar seg.
Vi sender dere gjerne også månedlige trafikkrapporter til fra Google Analytics med kommentarer og analyser av essensielle nøkkeltall.

Jeg vil ha en gratis markedskonsultasjon