Nettside – Alt du trenger i en løsning

Trenger bedriften din ny nettside? Vi følger hele prosessen fra idé og design til analyse og optimalisering.

Hvorfor nettside er viktig

Din nettside er din bedrifts ansikt utad, og derfor er det viktig at denne både har godt innhold og er brukervennlig. Vi sørger for at din hjemmeside har et responsivt design, at den fungerer like bra om du bruker mobil, nettbrett, eller pc.

Din hjemmeside må også følge GDPR-kravene og ha universell utforming, som sørger for at alle kan bruke nettsiden din, uansett forutsetninger. Vi hjelper deg med alt dette!

Nettbutikk

WooCommerce er verdens mest brukte nettbutikk-løsning. Plattformen legger enkelt til rette for at vi kan utvikle og designe nettbutikk etter dine ønsker og behov.

Kobler man Stripe til nettbutikken, får man betalingsløsninger som Visa og Mastercard. Med Stripe vil man også få full oversikt over alle transaksjoner som skjer i nettbutikken. Vi kobler også til Vipps som betalingsløsning om det er ønskelig.

Analyse

Vi gjennomfører analyser av din nettside. Du kjenner kundene dine best, men med Google Analytics kan du få enda mer nyttig informasjon. For eksempel kan vi gi deg innsikt i hvilke sider som blir mest besøkt, noe som kan gi en ide om hva kundene dine interesserer seg mest for. Google Analytics kan også kobles til Google Ads for å få innsikt i hele kundereisen, fra de ser din annonse til de besøker hjemmesiden din.

SEO

Vi gjennomfører søkeordoptimalisering (SEO) på nettsiden til din bedrift, og legger til rette for at din bedrift havner høyt i søkeresultatene på Google. Dette gjør at du blir mer synlig for potensielle kunder og får et forsprang på dine konkurrenter.

Jeg vil ha en gratis markedskonsultasjon