Sosiale medier – Nå målgruppen din der den er

Visste du at hele 3 454 000 nordmenn har en Facebook-profil og at 68 prosent bruker sosiale medier daglig?

Skap konverteringer gjennom sosiale medier

Gjennom aktiviteten vår i sosiale medier legger vi igjen digitale spor om blant annet våre interesser som kan brukes til å sette opp kampanjer mot relevante målgrupper. Din bedrift kan da effektivt nå din målgruppe, uten at de aktivt søker etter dine produkter eller tjenester, og lede de inn på nettsiden din.

Facebook ads

Ved å annonsere på Facebook og instagram når du potensielle -og eksisterende kunder på en visuell fengende måte ved hjelp av bilde -og videobruk, eller kanskje en kombinasjon av begge deler? Her kan du velge mellom banner annonser, karusell annonser og videoannonser – alt etter hva som passer deg best!

Ved hjelp av målgruppeanalyse og riktig målgruppe segmentering utnyttes budsjettet til det maksimale og bidrar til en god ROAS for din bedrift.

LinkedIn ads

Det er viktig å ha kontroll på hvilken informasjon dine nåværende kunder og potensielle nye kunder finner om din bedrift på Google. En optimalisert Google profil bidrar til god informasjonsflyt, høyere trafikkandel fra Google og større kjøpsvilje hos kundene. Vi hjelper deg med å tilpasse Google profilen slik at den blir 100% optimalisert!

Andre plattformer

Mint Media tilbyr annonsering på Snapchat og andre kanaler som er aktuelle til enhver tid, slik at du møter målgruppene der de befinner seg. Kombiner bilder og videoer på en leken og moderne måte og møt målgruppene på plattformene de benytter seg av!

Jeg vil ha en gratis markedskonsultasjon