Få bedre resultater med vår hjelp til
nettside

Vi er stolte over å ha levert positive resultater for tusenvis av fornøyde kunder. Les noen av deres historier, resultater og anmeldelser for å se hvordan vi har hjulpet dem med å nå sine mål. La oss hjelpe deg også!

Les om våre suksesshistorier

Engesund Fiskeoppdrett

Tjeneste: Nettside

«Samarbeidet med Mint Media har vert heilt utmerka! Dei er svært flinke til å følgje oss opp. Dei svara oss veldig raskt på spørsmål, alltid tilgjengelege når me trengte det. Kan verkeleg anbefalast!»

Les mer

Hardanger Bestikk

Tjeneste: Google Ads & Facebook Ads

«Vi har jobbet sammen siden 2018 og har fortsatt månedlige forbedrede resultater. Teknologi og digitale trender endrer seg hyppig og vi som mange andre er sjanseløse til å være oppdatert til en hver tid. Derfor var Mint en perfekt match.»

Les mer

Barratt Due

Tjeneste: Google Ads

«Sammarbeidet med Mint Media er både hyggelig, nyttig og utviklende. De er alltid imøtekommende, serviceinnstilt og svært hjelpsomme. De kommer med gode og konstruktive råd som fører til gode resultater, og som viser at de har høy kompetanse innen sitt felt. Det er også enkelt å komme i kontakt med dem når det trengs.»

Les mer

Edvard Grieg Korene

Tjeneste: Nettside

«Mint Media har vært strålende å arbeide med i utarbeidelsen av vår hjemmeside. Gjennom hele prosessen ble vi lyttet til, og det ble funnet løsninger tilpasset våre behov. Resultatet ble en veldig fin og funksjonell hjemmeside. Mint Media hjalp med oss med endringer og tekniske problemer umiddelbart, og er veldig hyggelig og serviceinnstilte. Tusen takk!»

Les mer

Ikke gå glipp av din egen suksesshistorie. Start i dag med en gratis konsultasjonssamtale🚀

Dette kan bli deg!

Return on investment
8,97
“Hardanger Bestikk jobbet tett med Mint Media både i forkant og gjennom hele Black Week. Vi er veldig fornøyd med fleksibiliteten og Mint jobbet fra tidlig om morgenen til sent kveld. Resultatet ble leveranse godt over mål og vi er veldig fornøyd med samarbeidet gjennom hele uken.”Frank Almenning – Salgssjef, Hardanger Bestikk

Våre tjenester

Animasjon av google ads

Google annonsering

Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.